Actory skaber rum for studerendes bæredygtige idéer

Om Actory

I samarbejde med Københavns Universitet etablerede Studenterhuset i foråret 2021 et studenterstartet og -drevet rum, som understøtter studerende i at udvikle og gennemføre konkrete bæredygtighedsløsninger.

Actory understøtter Københavns Universitets beslutning om at finde tværfaglige samfundsløsninger, samt ambitionen om at involvere de studerende heri.

Knytter praksis til teorien

Via Actory inviteres både studerende fra Københavns Universitet og andre universitetsstuderende til på tværfaglig basis at medskabe, igangsætte og gennemføre bæredygtighedsaktiviteter; både internt på KU, men især i forhold til det omgivende samfund. Actory fokuserer på helt konkrete bæredygtige forandringer, og skal både hjælpe studerende med problemkortlægning, løsningsudvikling og implementering.

Hvad sker der i Actory?

Du kan finde en oversigt over de forskellige muligheder for at være med i Actory på fanen ‘Tag del’ og i vores kalender. Indtil videre foregår kommunikationen om Actory på denne hjemmeside samt på projektets Facebook side. Følg gerne med på Facebook, hvor vi løbende vil poste relevant indhold og nyheder.

Actory åbner virtuelt i foråret 2021. Når restriktionerne i forbindelse med Covid-19 pandemien tillader det, vil Actory ligeledes åbne op som et fysisk mødested, hvor man kan benytte sig af mødefaciliteter, arbejdspladser og løbende sparring i Studenterhusets lokaler på Købmagergade. Derudover vil vi afholde events i Universitetsbiblioteket i Fiolstræde 1.

Interesseret i et samarbejde?

På siden ‘Partnere’ kan der læses mere om mulighederne for samarbejde og partnerskaber. Dem er vi nemlig rigtig glade for. Vi kan også altid kontaktes på mail på info@actory.dk for en uforpligtende samtale.

Studerende som drivkraft

“It’s the students that have the wildest ideas and the energy to drive innovation forward.”

Ida Theilade, Senior Researcher, KU

“Students are a tremendous resource for thinking about solutions to world problems. And they come with […] a different kind of perspectives, a fresh mindset that actually forces us to think collectively and and critically reassess what we know about the solutions.”

Kristian Lauta, Associate Professor, KU