Er du interesseret i at komme helt ned i maskinrummet på Actory?

Actory er et rum for bæredygtige idéer – uden motiverede mennesker er det tomt. Konceptet i Actory er, at det er skabt af og til studerende. For eksempel planlægges og afvikles Actorys aktuelle projektforløb af en gruppe studerende, der gør en kæmpe forskel.

Vi gør os altid umage for at du kan sætte dit præg på projekterne og at du oplever tiden i Actory som lærerigt og udviklende. Der er mange muligheder for at engagerede sig – se tidligere muligheder herunder.

VI HAR FUNDET EVENT TEAM, PRAKTIKANT & PROJEKTLEDERE FOR NU – ER DU INTERESSERET I AT TEAME OP MED OS TIL EFTERÅRSSEMESTRET? SEND EN MAIL.

Projektledere til Actory Works
Vil du være med til at planlægge og afvikle et projektforløb? Frivillige projektledere søges til ‘Actory Works’. Få kompetencer indenfor projektledelse, projektudvikling, frivilligledelse og innovation – kom på weekendkursus med os og bliv en del af et lille dedikeret team.
Event team
Actory afholder en masse forskellige arrangementer om spændende emner inden for bæredygtighed året rundt: talks, workshops, projektforløb m.m. Og vi har brug for dig! Vil du være med til at planlægge og afvikle events?
Praktikant til Actory

Brænder du for bæredygtighed og projektkoordinering? Studenterhuset leder efter en praktikant til efterårssemesteret 2022. Der er god mulighed for at tilpasse praktikforløbet til dine interesser og kompetencer.