Er du interesseret i at komme helt ned i maskinrummet på Actory?

Actory er et rum for bæredygtige idéer – uden motiverede mennesker er det tomt. Konceptet i Actory er, at det er skabt af og til studerende. For eksempel planlægges og afvikles Actorys aktuelle projektforløb af en gruppe studerende, der gør en kæmpe forskel.

Vi gør os altid umage for at du kan sætte dit præg på projekterne og at du oplever tiden i Actory som lærerigt og udviklende. Der er mange muligheder for at engagerede sig – se aktuelle muligheder herunder.

Projektkoordinator til Actory Works
Vil du være med til at koordinere og afvikle et projektforløb? Frivillige projektkoordinatorer søges til ‘Actory Works’. Få kompetencer indenfor projektkoordination, projektudvikling, frivilligledelse og innovation – kom på kursusdag med os og bliv en del af et lille dedikeret team.
Skab bæredygtige aktiviteter for andre

I Actory laver vi mange forskellige aktiviteter for studerende – og du har mulighed for at være med i det fællesskab af frivillige, som planlægger og afholder dem. Lyder det som noget for dig?

Praktikant til Actory

Brænder du for bæredygtighed og projektkoordinering? Send gerne en mail hvis du kunne tænke dig at komme i praktik i Actory i foråret 2023. Der er god mulighed for at tilpasse praktikforløbet til dine interesser og kompetencer.