Er du interesseret i at komme helt ned i maskinrummet på Actory?

Actory er et rum for bæredygtige idéer – uden motiverede mennesker er det tomt. Konceptet i Actory er, at det er skabt af og til studerende. For eksempel planlægges og afvikles Actorys aktuelle projektforløb af en gruppe studerende, der gør en kæmpe forskel.

Vi gør os altid umage for at du kan sætte dit præg på projekterne og at du oplever tiden i Actory som lærerigt og udviklende. Der er mange muligheder for at engagerede sig – se aktuelle muligheder herunder.

Har du lyst til at blive klogere på plantebaseret mad, inspirere andre til bæredygtige madvalg og kunne du tænke dig at mødes med andre frivillige og lave mad sammen hver anden onsdag?

I Actory har vi mange forskellige events for studerende – og du har mulighed for at være med i det fællesskab af frivillige, som planlægger og afholder dem. Lyder det som noget for dig?

Brænder du for bæredygtighed og projektkoordinering? Der er altid god mulighed for at tilpasse praktikforløbet til dine interesser og kompetencer. Send gerne en mail, hvis du kunne tænke dig at komme i praktik i Actory i efteråret 2023.

I Rodebutikken kan studerende aflevere ting, de ikke længere bruger, og måske finde noget, de selv kan få glæde af. Vil du være en del af Rodebutikkens frivilligteam?