Er du interesseret i at komme helt ned i maskinrummet på Actory?

Actory er et rum for bæredygtige idéer – uden motiverede mennesker er det tomt. Konceptet i Actory er, at det er skabt af og til studerende. For eksempel planlægges og afvikles Actorys aktuelle projektforløb af en gruppe studerende, der gør en kæmpe forskel.

Vi gør os altid umage for at du kan sætte dit præg på projekterne og at du oplever tiden i Actory som lærerigt og udviklende. Der er mange muligheder for at engagerede sig – se aktuelle muligheder herunder.

Brænder du for bæredygtighed og projektkoordinering? Der er altid god mulighed for at tilpasse praktikforløbet til dine interesser og kompetencer. Send gerne en mail, hvis du kunne tænke dig at komme i praktik i Actory i efteråret 2024.

Actory afholder løbende inspirerende events såsom workshops, præsentationer, talks og debatter med fokus på bæredygtighed. Skal din fremtid være grøn? Er du interesseret i en karrierevej inden for bæredygtighed, så vær med til at styrke vores nye karriere indsats.

I Rodebutikken kan studerende aflevere ting, de ikke længere bruger, og måske finde noget, de selv kan få glæde af. Vil du være en del af Rodebutikkens frivilligteam?