Indlæser Begivenheder

Grib en unik mulighed for at tage en på tur til Pometet, bliv inspireret til din egen Urban Garden og få jord under neglene.

Arrangementet indeholder:

  • En rundvisning på Pometet, deres Urban Farming og evt. deres skovhaveprojekt.
  • Mulighed for at få “jord på fingrene”: fx. Design din egen have med udgangspunkt i Urban Farming principperne. Eller vær med til at udplante og formere planter.
  • Kom med input til konkrete udfordringer  fx. har Pometet en stor lade med et stort tag, der kan samle en masse regnvand. Hvordan kan det eventuelt indgå i en Urban Farming kontekst? Eller hvordan kan man bruge en stor container til andre formål?

Alt med kyndig vejledning af Cecilie Bielefeldt, gartner på Pometet.

 

Om Pometet

Pometet i Taastrup, lige uden for Kbh, arbejder hovedsageligt med konservering af gamle frugt- og bærsorter. Derudover arbejder de med bæredygtige fødevaredyrkningssystemer som f.eks. Urban Farming og Forest Gardens. Læs mere om dem her (på dansk):

https://urbanfarming.ku.dk/forskning/news/pometet-gaar-forrest-med-urban-farming/

 

Det praktiske

Der er gratis transport med bus for alle KU Studerende  med afgang kl. 12.10 fra Frederiksberg Campus. Er du ikke KU studerende er du stadig velkommen, skriv det i tilmeldingen, så finder vi en løsning. Bussen kører retur fra Taastrup kl. 16.35, Så du er tilbage på Frederiksberg Campus cirka kl. 17.00.

Der vil være kaffe og kage undervejs. Og til sidst må alle deltagere høste en pose grøntsager og tage med hjem.

Husk praktisk varmt tøj og fodtøj, da vi skal være ude det meste af dagen.

Tilmeld dig her: https://forms.gle/AqNH6otT5d46JSSAA

Del denne historie, Vælg din platform!