Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Actory Talks

Green Topics & Cold Drinks

‘Urban Farming’

Emnet for næste talk er Urban Farming.

Til dette event møder vi en repræsentant fra organisationen Tag Tomat, der arbejder for at skabe bæredygtige byer, hvor fællesskaber spirer omkring urbane haver, og byens restmaterialer upcycles og får nyt liv med en cirkulær æstetik.

TagTomat er en god blanding af konsulentfirma og butik, der med en bred vifte af stærke grønne fagligheder altid er friske på at udvikle nye projekter og produkter. Læs meget mere om dem her.

Dagens anden gæst er Rebecca Leigh Rutt, adjunkt ved Københavns Universitet inden for Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi (IFRO), Sektion for Miljø og Naturressourcer. Rebeccas forskning, undervisning og praksis er inspireret af kampe for madretfærdighed og suverænitet og den feministiske modvækst bevægelse.

Blandt andre forskningsprojekter deltager Rebecca i øjeblikket i The European Forum on Urban Agriculture (EFUA), et 4 -årigt projekt finansieret under Den Europæiske Unions Horisonts 2020 -program for forskning og innovation. Fra 2020 er EUFAs mål at frigøre bylandbrugets potentiale gennem forskning, kortlægning og netværk. Du kan lære mere om EFUA her: https://efua.eu/

Rebecca er også en del af forskningsnetværket KU Urban Farming og er selv en dedikeret bygartner.

Del denne historie, Vælg din platform!

Go to Top