Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Actory samarbejder med Grøn Ø om denne workshopdag, der foregår på Ungdomsøen.

Grøn Ø

Initiativet Grøn Ø har udformet en grøn ø-pagt, som beskriver Ungdomsøens ambition og løfter indenfor bæredygtighed, klima og natur. Formålet står klart: Indsamle og dele viden om, hvordan Ungdomsøen kan blive frontløber i en klimavenlig og bæredygtig retning.

Ideen med Grøn Ø udspringer fra en gruppe engagerede unge, der ønsker at omdanne Ungdomsøen til en Grøn Ø, og du er inviteret til at være med!

For hvem?

Ønsker du en større forståelse for og indflydelse på den grønne omstilling? Til denne workshop vil du blive beriget med essentiel viden og diskussion på området. Desuden er der mulighed for konkret handling og sparring efterfølgende.

Træk i arbejdstøjet og kom med ud på Ungdomsøen lørdag den 12. juni og brug dagen på at få inspiration til at sætte markante grønne aftryk både på Ungdomsøen og samfundet.

Der vil helt konkret blive set nærmere på, hvordan vi kan gøre Ungdomsøens forbrug af fødevarer mere bæredygtigt, og der vil være fokus på, hvordan vi fra Ungdomsøens platform kan række ud i samfundet med viden og opfordringer på området. Her er det kun fantasien, der sætter grænser!

Det vil du opleve på dagen…

  • Workshoppen vil blive skudt i gang med foredrag omkring et af de tre emner: Livsstil, aktivisme eller fødevarer holdt af henholdsvis Den Grønne Studenterbevægelse, Tekstilrevolutionen og Actory.
  • Actory, Den Grønne Studenterbevægelse og Tekstilrevolutionen vil herefter hver især facilitere en livlig og aktiverende workshop angående et af de tre temaer, hvor den tilegnede viden fra foredragene behandles og benyttes på baggrund af dine idéer.
  • Dagen sluttes af med at skabe et handlingsfællesskab på tværs af temaerne, der skal hjælpe idéerne videre fra idé til praksis

Tilmelding via dette link https://ungdomsoen.nemtilmeld.dk/284/

Del denne historie, Vælg din platform!

Go to Top