Rodebutikken

Projektet handler om at genbruge i stedet for at smide ud. Formålet med projektet er at skabe et rum på campus, hvor studerende kan give hvad de har – tage hvad de kan bruge.

Om ideen

“Rodebutikken” bliver Center for Sundhed og Samfunds helt egen frivillig-drevne byttestation med genbrug i fokus. 

I Rodebutikken kan studerende aflevere ting, de ikke længere bruger, og måske finde noget, de selv kan få glæde af. Det kunne blandt andet være studiebøger, tøj eller køkkengrej. Rodebutikken kan  på den måde gøre det nemt for studerende at genbruge i hverdagen.  

Bæredygtighed og fællesskab

Genbrug er den mest bæredygtige forbrugsform, som ikke kræver tilførsel af nye ressourcer, men i stedet giver  nyt liv til gamle ting, som er for gode til at blive smidt ud og kan bruges igen. 

Udover at give studerende en praktisk genbrugsløsning på campus, bliver Rodebutikken også et socialt rum, hvor studerende kan møde deres medstuderende over en kop kaffe og lære om bæredygtighed og cirkulær økonomi.

Vær med

Lyder det som et projekt for dig? Vil du høre mere, så kontakt os her:

rodebutikkencss@gmail.com

Følg projektet på IG: @rodebutikken_css

Vi mangler flere frivillige og afholder et infomøde snart. Har du lyst til at give en hånd og blive en del af Rodebutikken teamet, så skriv dig op til infomøde og send os en mail. Afstem om dato for infomøde HER.

actory sustainable action in progress step one