Ecosia on Campus

Vil du være med til styrke ‘Ecosia on Campus’ på Københavns Universitet?

Hvad er Ecosia on Campus?

Ecosia er en non-profit søgemaskine, hvor 100% af overskuddet går til at plante træer rundt om i verden. ‘Ecosia on Campus’ er en global bevægelse af studerende, der vil gøre Ecosia til standard søgemaskinen på deres universitet. Over 30 campusser har allerede skiftet, alt sammen takket være klimaaktive studerende som dig, der driver forandring.

Læs mere her https://explore.ecosia.org/ecosia-on-campus

Hvorfor være med?

Når et universitet gør Ecosia til standardsøgemaskine på campus, bidrager hver søgning foretaget af studerende til plantning af træer og genplantning af skov på planeten. Det er en gratis og nem måde, hvorpå dit universitet kan gøre en indsats for klimaet.

Og med din støtte kan din campus blive den næste! Vi har en frivillig i Actory, der ønsker at udbrede kendskab til Ecosia på KU – og som vil arbejde på at få den indført som standard søgemaskine. Derfor samler vi nu et lille team af frivillige, så I sammen kan rykke på projektet.

Hvem leder vi efter?

Er du interesseret i at drive lokale forandringer og klar til at tage medansvar i et frivilligstyret klimaprojekt?

Vi søger holdspillere der har lyst til at styrke ‘Ecosia on Campus’ på KU. Du skal bl.a. have mod på opsøgende arbejde, hvor vi står på campus og fortæller studerende om projektet, men arbejdet består også i at udvikle kampagner, fundraising og projektplanlægning.

Er det noget for dig? Send en mail til info@actory.dk

actory sustainable action in progress step one