Er der noget på dit campus, som du ønsker blev gjort på en mere bæredygtig måde?

Vi arbejder på at skabe et mere bæredygtigt hverdagsliv på Københavns Universitet, og for at skabe en forandring har vi brug for DIN input. Derfor vil vi gerne høre hvilke udfordringer, problematikker og muligheder du ser på din campus. 

  • Fortæl os hvad DU synes der skal til for at gøre din campus mere bæredygtig
  • Hvis du har lyst til selv at arbejde på at løse problemet og få sparring og vejledning fra os – lad os vide!

Ved at give os dine input får du muligheden for at deltage i vores konkurrence og vinde en bæredygtig præmie!

Alt er velkomment: Enkle eller skøre idéer, noget du har undret dig over, problemer der skal løses. Vi kan ikke love at realisere det hele, men vi vil vælge et område til et pilotprojekt og invitere et hold studerende til at arbejde på projektet i løbet af efterårssemesteret.

actory sustainable action in progress step two

KU – Bæredygtighed 2030

I 2020 har Københavns Universitet sat mål for miljømæssig bæredygtighed i 2030, baseret på bidrag fra medarbejdere og studerende.

KU ønsker at styrke konceptet “Campus as a Living Lab”, hvor formålet er øge samspillet mellem forskere, studerende og KU’s interne drift for sammen at understøtte arbejdet i den bæredygtige omstilling. Sammen med Actory ønsker KU at hjælpe studerende og forskere med at omsætte inspirerende idéer til konkrete løsninger, som kan implementeres på campusser på Københavns Universitet.

Læs mere om KU’s arbejde med bæredygtighed her
(åbner link til KUnet – kun for ansatte og studerende på KU)