Bæredygtig Festival

Vil du være gøre KU Festival mere bæredygtig?

Fredag d. 17. september rykker KU Festival igen ind i Universitetsparken på Nørre Campus. Det bliver en dag fyldt med koncerter, spændende oplæg, engagerede frivillige, kolde fadøl og fest for alle ansatte og studerende på KU. Du kan læse mere om festivalen på www.kufestival.dk

Når omkring 16.000 mennesker mødes til fest og fadøl, plejer de at efterlade en syndflod af skrald, skodder og smadrede plastikkrus. KU Festivalen arbejder hvert år på grønne løsninger på alt fra affaldshåndtering til mad, men der kan gøres meget mere.

Pak de grønne briller

Vil du være med til at gøre KU Festival mere bæredygtig i fremtiden? Deltag i KU Festival som en del af en ny gruppe, der bliver en slags grøn ’taskforce’. Ud over at have det sjovt og høre god musik, bliver din rolle også at have de grønne briller på, og undersøge, hvordan festivalen ser ud og hvilke elementer, der kunne gøres mere bæredygtige.

Efter festivalen vil taskforcen samarbejde om at udvikle bæredygtige løsninger til næste KU Festival, som foregår i foråret 2022. Vi planlægger processen og arbejdsmængden i gruppen, så der også bliver tid til, hvad du ellers skal nå i din hverdag. Men du skal være indstillet på at mødes med jævne mellemrum og arbejde på jeres ideer. I vil undervejs blive tilbudt sparring, redskaber og forskellige faglige input til jeres arbejde.

Du får en unik mulighed for at sætte dit præg på KU Festival, og gøre en reel bæredygtig forskel.

Tidsplan

8. september

Taskforcens første møde bliver en forberedelsesworkshop onsdag d. 8. september klokken 17-19:30 på Studenterhuset. Her vil vi hilse på hinanden, spore os ind på projektet og blive klædt på til opgaven. Afslutningsvist er der sat lidt tid af til hygge og til at spise lidt mad sammen.

17. september

Næste møde er til selve KU Festivalen 17. september, hvor taskforcen mødes om eftermiddagen og sammen undersøger forskellige områder af festivalen. Vi aftaler tid og sted til forberedelsesworkshoppen. Undersøgelserne tager et par timer, men I er naturligvis velkomne til at blive og opleve festivalen resten af aftenen på egne præmisser.

28. september

Vi mødes igen tirsdag den 28. september kl. 17.00-20.00, hvor vi samler på erfaringerne og påbegynder arbejdet, aftaler mødefrekvens etc.

Hvad kræver det af dig?

  • Du skal kunne afsætte tid til at arbejde med din gruppe på projektet i perioden september 2021 – maj 2022. Tiden planlægges fleksibelt med respekt for eksamensperioder og lignende.
  • Du skal helst kunne være med i projektet i hele perioden
  • Du skal have lyst til at arbejde tværfagligt og sammen med andre.

Du bliver en del af Actory et fællesskab, hvor vi sammen skaber konkret bæredygtig forandring. Du får adgang til Actorys lokale i Studenterhuset, hvor der er gratis kaffe og mulighed for at arbejde i inspirerende omgivelser. Vil du gerne være med, men kan du ikke deltage en eller flere af de tre dage – så kontakt os og vi finder en løsning.

Interesseret?

Lyder det som et projekt for dig? Tilmeld dig via linket: https://forms.gle/C6izLNgk7NrY2BYD8

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere først, så kontakt Actory på info@actory.dk

Tilmeld dig her
actory sustainable action in progress step one