Frivillige projektkoordinatorer til innovationsforløbet Actory Works

Er du interesseret i at få kompetencer indenfor projektkoordinering, projektudvikling, frivilligledelse og innovation?

Har du lyst til at være en del af et projektforløb, som hjælper andre studerende til at skabe bæredygtig forandring?

Vil du være en del af et lille dedikeret team?

Ansøg om at blive frivillig projektkoordinator i Actory

Vi er allerede nu i fuld gang med at planlægge efterårets innovationsforløb, som vi laver i samarbejde med KU’s nye innovationscenter, Lighthouse.

Når projektkoordinatorteamet starter op i september, vil din opgave sammen med 2-3 andre studerende blive at sikre, at deltagerne får mest muligt ud af forløbet indenfor de overordnede rammer. Vi skal sammen planlægge, hvordan vi bedst kommunikerer med deltagerne, hvordan vi motiverer dem, og hvilke tilbud de skal have undervejs.

Når innovationsforløbet starter, får projektkoordinatorteamet ansvaret for den primære kontakt til deltagerne. Samtidig er teamet også med til at afvikle de aktiviteter vi planlægger.

Forløbet strækker sig over ca. 7 uger og indeholder en række workshops, du kan læse mere om forårets forløb HER.

Kursus – teambuilding og værktøjer

Du vil som det første deltage i en kursusdag på Studenterhuset. Her kan teamet lære hinanden at kende og blive klædt på til opgaven på bedste vis.

Du skal forvente at bruge ca. 2 timer om ugen i gennemsnit i perioden september-december 2022, men vi er naturligvis fleksible i forhold til eksamensperioder mv. Der vil i udgangspunktet ikke være faste mødedage, det er noget vi aftaler sammen. Vi starter op i slutningen af august.

Bliv en del af fællesskabet

Som en del af Actory er du også en del af Studenterhuset, og vil derfor blive inviteret ind i vores store fællesskab af studerende fra hele verden.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Vil du være med? Ansøg her