Indlæser Begivenheder

Festivaller er vildt sjove – men de sviner. Når omkring 16.000 mennesker mødes til fest og fadøl, plejer de at efterlade en syndflod af skrald, skodder og smadrede plastikkrus. KU Festivalen arbejder hvert år på grønne løsninger på alt fra affaldshåndtering til mad, men der kan gøres meget mere.

Vil du være med til at gøre KU Festival mere bæredygtig i fremtiden?

Deltag i KU Festival som en del af en ny gruppe, der bliver en slags grøn ’taskforce’. Ud over at have det sjovt og høre god musik, bliver din rolle også at have de grønne briller på, og undersøge, hvordan festivalen ser ud og hvilke elementer, der kunne gøres mere bæredygtige.

Efter festivalen vil taskforcen samarbejde om at udvikle bæredygtige løsninger til næste KU Festival, som foregår i foråret 2022. Vi planlægger processen og arbejdsmængden i gruppen, så der også bliver tid til, hvad du ellers skal nå i din hverdag. Men du skal være indstillet på at mødes med jævne mellemrum og arbejde på jeres ideer. I vil undervejs blive tilbudt sparring, redskaber og forskellige faglige input til jeres arbejde.

Du får her en unik mulighed for at sætte dit præg på KU Festival, og gøre en reel bæredygtig forskel.

8. september – Introworkshop

Taskforcens første møde bliver en forberedelsesworkshop onsdag d. 8. september klokken 17-19:30 på Studenterhuset. Her vil vi hilse på hinanden, spore os ind på projektet og blive klædt på til opgaven. Afslutningsvist er der sat lidt tid af til hygge og til at spise lidt mad sammen. Læs mere og tilmelding her.

Del denne historie, Vælg din platform!

Go to Top