Kompakt format – stort resultat

Case Challenge

En Case Challenge giver studerende fra forskellige universiteter og studieretninger mulighed for at mødes og samarbejde om løsninger til en mere bæredygtig udvikling – i et kompakt format.

Vores case challenges er 2-dages events, der fungerer som en udviklingsplatform for studerendes idéer, tiltag og forandringsvilje i forhold til bæredygtighed. Gennem eventet genererer vi et talerør, hvor de deltagende studerende kan præsentere deres idéer til beslutningstagere fra alle repræsenterede organisationer.

Ved en challenge skal studerende på 2 dage i teams løse udfordringer omkring bæredygtighed. Udfordringerne er reelle samfundsudfordringer med fokus på bæredygtighed, som stilles af en række private og offentlige organisationer. Det tidsbegrænsede format på understøtter studerende, som ønsker at bidrage med bæredygtige løsninger, men som i første omgang ikke selv har tid og overskud til at samle en projektgruppe og indgå i et længerevarende forløb.

Der vil efterfølgende være mulighed for, at de studerende kan arbejde videre med at realisere deres idéer – enten som samlet projektgruppe eller i en ny konstellation. Studenterhuset støtter op om det fortsatte arbejde – enten som en del Actory, eller ved at bringe gruppen videre til en relevant Innovation Hub i regi af Københavns Universitet eller hos en samarbejdspartner.

Copenhagen Sustainability Challenge

Den 12.-13. marts 2021 afholdes Actorys Copenhagen Sustainability Challenge for allerførste gang. Har du lyst til at sætte din faglighed i spil på en ny måde? Så tilmeld dig Copenhagen Sustainability Challenge, der denne gang undersøger emnet ’Ideas for sustainable tourism’. Et samarbejde mellem Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune, Københavns Universitet og Actory.

Som deltager samarbejder du med andre studerende i tværfaglige teams på at løse en konkret case. Undervejs vil grupperne få sparring, råd og vejledning. Afslutningsvis præsenteres alle løsningsforslag for et dommerpanel og der kåres et vinderteam – selvfølgelig med en præmie på højkant.

På grund af pandemien afholdes challengen online. Alle studerende på bachelor- kandidat- og Ph.d.- niveau har mulighed for at tilmelde sig.

Følg begivenheden på Facebook her.

Læs mere om eventet og tilmeld dig her: https://studenterhuset.com/copenhagensustainabilitychallenge/

Tilmeld Case Challenge
Københavns Universitet logo
KU studerende